AktiviteterVores aktiviteter

Her har vi samlet vores tilbud til alle beboere i Boulevardkvarteret.

LEKTIECAFÉ

Har du brug for lidt ekstra støtte til lektierne, eller har du bare lyst til at lave lektier sammen med andre, så er du velkommen i vores hyggelige café hver onsdag eftermiddag.


KULTURAGENTER

Har du lyst til at gøre noget ekstra for dit lokalområde, dygtiggøre dig på et kursus og er du mellem 14-23 år? Så er det måske noget for dig, at blive Kulturagent.

ÅBEN VEJLEDNING OM JOB

Er du ledig og har brug for hjælp til at komme på arbejdsmarkedet tilbyder vi nu, i samarbejde med Jobcenter Varde åben vejledning omkring job, CV, helbred mv. Det foregår hver torsdag fra kl. 13.00-14.00.

Social Café

I Trivselshuset kan du komme til Social Café i samarbejde med Café Paraplyen, hvor du kan få gratis kaffe/te og hygge med dine naboer. Læs mere for åbningstider.

KVARTERUDVIKLING

Beboerne i kvarteret har været i gang med at idéudvikle og er sammen kommet frem til mange forslag som kan være med til at styrke fællesskabet, områdets omdømme og de fysiske områder. Du kan læse mere om ideerne og selv være med til at bidrage. Kontakt Hanna 20 13 55 35.

HELE DANMARKS FAMILIEKLUB

Familieklubben er et FEDT sted for børn og deres familier, der både giver supergod familietid med hinanden og med andre familier. Vi giver hinanden overskud og fællesskab i hverdagen – og ikke mindst masser af god energi og smil på læben at gå hjem med. 

VELKOMSTAMBASSADØR

En velkomstambassadør hjælper nye beboere med at falde godt til i boligkvarteret og byde dem pænt velkommen.

SOCIAL VICEVÆRT

Har du brug for en snak om noget der fylder i dagligdagen, brug for hjælp til breve, råd og vejledning i forhold til myndigheder eller hjælp til at blive en del af de mange fællesskaber i området? Så kontakt vores sociale viceværter

Kristina 51 82 30 31 eller Mike 40 24 69 23.

FRITIDSGUIDE

Keder du dig somme tider i din fritid og har du lyst til at gå til noget?

Eller har du som forældre svært ved at få skabt et sundt fritidsliv for dit barn? Så er der hjælp at hente hos Fritidsguiden. Kontakt Mike på 40 24 69 23 og hør mere.

KREATIVE AKTIVITETER

Her er plads til alle og plads til al slags kreative udfoldelser. Der er både strik, syning, hækling, patchwork og maling på lærred.

FAMILIEKLASSEN

Har du et barn i 1. til 6. klasse på Brorsonskolen og synes du det er svært at få lavet lektier eller læst med dit barn? Så er Familieklassen måske det du mangler.

HOBBYFÆLLESSKABER

Der er rig mulighed for at deltage i forskellige former for hobbyfællesskaber. Har du lyst at høre mere:

Kontakt Mike 40 24 69 23.

FREMSKUDT BESKÆFTIGELSE

Jobcenter Varde holder løbende samtaler for en del beboere i området der modtager ydelse. Derfor kan du opleve, at blive indkaldt til samtale på Egernvej 69 C i stedet for på jobcenteret. 

UNGDOMSKLUBBEN BLOK 22

Hvis du er mand og mellem 16 og 25 år, så er du velkommen i Blok 22. Vi mødes hver torsdag til spil, fodbold og meget andet.

Kom og hils på, hvis du er nysgerrig.


LÆRE/VÆRESTED

Går du i 7. 8. eller 9. klasse eller er i gang med anden uddannelse? Så har du mulighed for at komme ned og få hjælp til lektier og afleveringer. Du kan også få vejledning i forhold til uddannelse eller fritidsjob.

MØDREGRUPPE

Er du på barsel og synes forældrerollen er svær og har du svært ved at vide hvordan du skal håndtere forældrerollen? Du er ikke alene. Derfor tilbyder Sundhedsplejen at deltage i en Mødregruppe.

RENE BK - et lommepengeprojekt

Med et lommepengejob, har du mulighed for at få dine første erfaringer med arbejdslivet. Du får ikke løn, men du dygtiggører dig og samler krydser sammen, til at komme med på fede oplevelseture.

KVINDECAFÉ

Vi mødes til kaffe, snak og som regel et godt grin.

Alle kvinder på 18 år og opefter er velkommen. Det er børnefri zone.

Hver onsdag fra kl. 19-21.

 


PLANTEKASSER

For bare 50 kr. for én sæson, kan du leje en plantekasse til din egen benyttelse. Eneste betingelse er, at du holder den pæn og ukrudtsfri.


Alle kasser er udlejet for sæsonen 2021.